İspanya’da boğa koşusunda yaralanan 3 kişi öldü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 21:50

İspanya’da boğa koşusunda yaralanan 3 kişi öldü

İspanya’da boğa koşusunda yaralanan 3 kişi öldü
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2022 - 9:05

1070 Okuma

İspanya’da geleneksel olarak düzenlenen boğa koşusunda son 24 saatte 3 ölüm kayda geçti. Valencia’nın güneyindeki Picasset’te bir sokakta boğanın darbesiyle beyin travması geçiren 56 yaşındaki bir erkek, kaldırıldığı hastanede olaydan 9 gün sonra hayatını kaybetti. Valencia’nın kuzeyindeki Meliana’da ise 50 yaşındaki bir adam boğanın darbesi sonucu akciğerinin delinmesinin ardından hastanede yaşamını yitirdi. 64 yaşındaki Fransız bir turist de Pedreguer’de aldığı yaralardan dolayı öldü. Yetkililer, bu tür kazaların insanların aldığı bir risk olduğunu söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.