ABD’de en az 10 kişiyi öldüren seri katil yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 14:41

ABD’de en az 10 kişiyi öldüren seri katil yakalandı

ABD’de en az 10 kişiyi öldüren seri katil yakalandı
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2023 - 12:03

4420 Okuma

ABD’nin New York kentinde bir mimar, 2010’dan beri çözülemeyen en az 10 kişinin ölümüyle bağlantılı seri cinayetlerin zanlısı olarak gözaltına alındı.

 

ABD medyasında yer alan haberlerde ‘Gilgo Beach cinayetleri’ olarak bilinen ve 2010’dan beri en az 10 kurbanın kalıntısının bulunduğu cinayetler için zanlının bugün hakim karşısına çıkarılmasının beklendiği belirtildi.

Suffolk İlçe Yöneticisi Steve Bellone, New York’taki Gilgo Beach cinayetleriyle bağlantılı olarak isim vermeden bir kişinin gözaltına alındığını doğrulayarak bu dava üzerine çalışmayı hiç bırakmadıklarını ve kurbanların aileleri için bu esrarengiz cinayetleri sonuçlandıracaklarını söyledi.

New York Valisi Kathy Hochul da gözaltıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gerçekler ortaya çıktıkça, bu gece çok daha rahat uyuyacak bir topluluk olduğunu biliyorum. Ve hayatları alt üst olan, yakınlarına ne olduğunu sorgulayan bir çok aile, failin bir gün adalet önüne çıkarılacağını merak ediyordu” ifadelerini paylaştı.

Zanlının adı ve bilgileri paylaşıldı

CNN’e konuşan kaynaklar gözaltındaki kişinin kimliğinin Rex Heuermann olduğunu söyledi.

Heuermann’ın Long Island’ta doğup büyüdüğü ve 1994’ten beri New York kenti merkezli mimarlık ve danışmanlık firması RH Consultants & Associates’in sahibi tescilli bir mimar olduğu açıklandı.

Zanlının gelişmiş telefon verilerinin analitiği sonucu ele geçirildiği ve Long Island Massapequa Park’ta bulunan evinde arama yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

Long Island’ın güneyindeki sahilde 2010’dan sonra değişik zamanlar içinde 8 kadın ile bir erkek ve çocuk olmak üzere en az 10 insan kalıntısı bulunmuş, esrarı çözülemeyen bu Gilgo Beach cinayetleri halk arasında korkuya neden olmuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.