ABD’yi karıştıran suikast girişimi! Hedefte Yüksek Mahkeme yargıcı vardı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 08:39

ABD’yi karıştıran suikast girişimi! Hedefte Yüksek Mahkeme yargıcı vardı

ABD’yi karıştıran suikast girişimi! Hedefte Yüksek Mahkeme yargıcı vardı
Son Güncelleme :

08 Haziran 2022 - 20:57

1960 Okuma

ABD’nin Maryland eyaletinde yer alan Chevy Chase’de Yüksek Mahkeme Yargıcı Brett Kavanaugh’un evinin yakınlarında silahlı saldırgan alarmı verildi. Polis, Kavanaugh’un evinin yakınlarında üzerinde silah, bıçak ve biber gazı bulunan şüpheli polis tarafından tutuklandı.

ŞÜPHELİ, YARGIÇ KAVANAUGH’U ÖLDÜRMEK İÇİN ORADAYMIŞ

ABD basınında yer alan haberlerde, şüphelinin polise Kavanaugh’u öldürmek için evin yakınlarında bulunduğunu söylediği ifade edilerek, şüphelinin taksiyle Kavanaugh’un evinin bulunduğu bölgeye geldiği aktarıldı.

Yüksek Mahkeme tarafından yapılan açıklamada, “Bugün yaklaşık 01.50 sularında, Yargıç Kavanaugh’un evinin yakınında bir adam tutuklandı. Adam silahlıydı ve Yargıç Kavanaugh’u tehdit etti. Montgomery County Polisi 2. Bölge’ye nakledildi” denildi.

İşte sebebiDünyanın en büyük yolcu uçağı paramparça olacakHaberi Görüntüle

'Sivilleştirilmiş bir goril'!

Mayın bile işlemiyor…’Sivilleştirilmiş bir goril’! Haberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.