ABD’de bir kadına ölen ailesinden mektuplar gelmeye başladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 17:15

ABD’de bir kadına ölen ailesinden mektuplar gelmeye başladı

ABD’de bir kadına ölen ailesinden mektuplar gelmeye başladı
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2022 - 12:17

2690 Okuma

Carol Hover esrarengiz yazışmaya dair ilk mektubun 30 Ağustos 1960 tarihinde postaya verilmiş olarak işaretlendiğini ve hayatını kaybetmiş annesi tarafından balayındayken gönderildiğini söyledi.

WETM’e verdiği demeçte Hover, “İlk fark ettiğim şey annemin el yazısıydı. Annem 2014’te vefat etti. Mektubun 1960 ağustosunda Kanada’dan gönderildiğini gördüm. Yani, onlar balayındayken” dedi.

Mektubu aldıktan sonra Hover, “sadece şakasına” mektubu New York’ta yer alan Hornell’deki postaneye götürdüğünü söyledi.

Fakat postane yetkililerinin onun için bir sürprizi daha vardı:

Postanedekiler bana, ‘Ah, yedek bir postacı vardı. Kusura bakmayın. Mektubu gönderenleri, yani Jim ve Peg’i tanıyor musunuz?’ dedi. Ben de onların annemle babam olduğunu söyledim. Kadın, ‘Aman Tanrım! Arkada iki tane daha var’ diye devam etti.

Bu olayın ardından Hover’a ve onun yanı sıra kuzenine de geçmişten başka kartpostallar gelmeye başladı. Hover’ın kuzeni için ailesinin Minnesota’daki eski evine bir mektup gönderildi.

Hover, “Postanedekiler de dahil kimse bize bu mektupların nasıl ve neden ulaştığını bilmiyor gibi görünüyor” dedi.

Bu gizeme rağmen Hover, posta kutusuna ailesinin kaleme aldığı notların gelmesini görmekten çok hoşlandığını söyledi.

Hover, “Annemin veya babamın el yazısını yeni bir mektupta görmek gerçekten de çok güzeldi. Bu hoştu. Yani mektuplara dair bir açıklama getirilse de getirilmese de benim için sorun değil” diye ekledi.

Kaynak: Independent Türkçe

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.