Son Dakika: Pakistan Peşaver kentinde bombalı saldırı: 56 kişi hayatını kaybetti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 00:10

Son Dakika: Pakistan Peşaver kentinde bombalı saldırı: 56 kişi hayatını kaybetti

Pakistan’ın Peşaver kentinde bir camiye düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 56’ya yükselirken, olayda 194 kişi de yaralandı.

Son Dakika: Pakistan Peşaver kentinde bombalı saldırı: 56 kişi hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

04 Mart 2022 - 20:02

1260 Okuma

SON DAKİKA HABERİ: Pakistan’ın Peşaver kentindeki Kocha Risaldar Camii’nde cuma namazı sırasında bombalı saldırı düzenlendi. Yetkililer, saldırı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 56’ya yükseldiğini ve yaralanan kişi sayısının en az 194 olduğunu açıkladı. Kurtarma ekipleri saldırıda yaralananları Lady Reading Hastanesi’ne sevk ederken polis, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

Pakistan’da camiye düzenlenen bombalı saldırıda ilk olarak 30 kişinin hayatını kaybettiği, 50’den fazla yaralı olduğu bildirilmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.