Rus piyasalarında savaş krizi: Moskova Borsası bugün de kapalı kalacak | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 07:03

Rus piyasalarında savaş krizi: Moskova Borsası bugün de kapalı kalacak

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı sonrası alınan yaptırım kararları nedeniyle büyük kayıplar veren ve 28 Şubat’tan bu yana işlemlere kapanan Moskova Borsası bugün de işlemlere açılmayacak.

Rus piyasalarında savaş krizi: Moskova Borsası bugün de kapalı kalacak
Son Güncelleme :

02 Mart 2022 - 10:12

3310 Okuma

Moskova Borsasından yapılan yazılı açıklamada, piyasalardaki işlemlere “mevcut durum” nedeniyle bugün de devam edilmeyeceği belirtildi.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı ve Batılı ülkelerin yaptırım açıklamalarının ardından Rus rublesinin dolar karşısında değer kaybı 28 Şubat’ta yüzde 20’yi aşmıştı. Moskova Borsası da 28 Şubat’tan bu yana işlemlere kapanmıştı.

Moskova Borsası şubatta bir önceki ay kapanışına göre yüzde 35 değer kaybetmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.