Son dakika… Rusya 4 ülkeye daha hava sahasını kapattı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

7 Mayıs 2024 - 03:05

Son dakika… Rusya 4 ülkeye daha hava sahasını kapattı

Rusya Ukrayna’yı adım adım işgal sürecini devam ettirirken bazı ülkeler Rusya’ya hava sahasını kapatma kararı aldı. Rusya da yaptırımlara cevaben Litvanya, Letonya, Slovenya ve Estonya uçaklarına hava sahasını kapattığı bildirildi.

Son dakika… Rusya 4 ülkeye daha hava sahasını kapattı
Son Güncelleme :

27 Şubat 2022 - 12:39

1590 Okuma

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansından (Rosaviatsiya) yapılan açıklamada, söz konusu ülkelerin uçaklarına getirilen yasaklama kararının, Rus uçaklarının bu devletlerdeki uçuşlarının yasaklanmasına cevap olarak verildiği belirtildi.

Hava sahasını Rusya'ya kapatan ülkeler

RUSYA’YA HAVA SAHASINI KAPATAN ÜLKELER

Kararın transit uçuşları da kapsadığı kaydedildi.

İngiltere, Bulgaristan, Çekya, Polonya, Romanya, Slovenya, Letonya, Litvanya ve Estonya, hava sahalarını Rusya’ya kapatma kararı almıştı.

Rusya da cevaben İngiltere, Bulgaristan, Çekya, Polonya ve Romanya’ya hava sahasını kapatmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.