Son Dakika… Başkan Erdoğan, Irak Başbakanı Kazımi ile telefonda görüştü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 21:03

Son Dakika… Başkan Erdoğan, Irak Başbakanı Kazımi ile telefonda görüştü

Son Dakika Haberi; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Mustafa Kazımi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Irak Başbakanı Kazımi görüşmesinde, Türkiye-Irak ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

Son Dakika… Başkan Erdoğan, Irak Başbakanı Kazımi ile telefonda görüştü
Son Güncelleme :

21 Ağustos 2021 - 22:58

1880 Okuma

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede, Türkiye-Irak ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, ticari, askeri ve istihbari alanlarda ilişkilerdeki olumlu gidişattan memnun olduklarını, terörle mücadele konusundaki iş birliğini de artırmak gerektiğini ifade etti.

HASTANE DEĞİL ÖRGÜTÜN BARINMA YERİ VURULDU

Terör örgütü PKK’nın Kandil’deki mevcudiyetinin yanı sıra doğrudan merkezi hükümetin kontrolünde olan Mahmur ve Sincar’da da varlığını sürdürdüğüne dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK terör örgütünün ve uzantılarının kullandığı bu yere düzenlenen son operasyonda, öncekilerde olduğu gibi, sadece örgüt mensuplarının hedef alındığını, vurulan hedefin terör örgütünün iddia ettiği gibi hastane veya sağlık merkezi değil, örgütün barınma yerlerinden biri olduğunu söyledi.

PKK/YBŞ sözde komutanı Said Hasan öldürüldü

TSK vurdu ses HDP'den geldi! Türkiye'yi DEAŞ'la bir tutup kınadılarTSK vurdu ses HDP’den geldi! Türkiye’yi DEAŞ’la bir tutup kınadılar

OPERASYONLARDA YÜKSEK HASSSASİYET GÖSTERİYORUZ

Terör örgütü PKK’nın köşeye sıkıştıkça bu tür yalanlara daha fazla sarıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin askeri yetenekler bakımından ulaştığı üst düzey seviyeyle birlikte bu operasyonlarda yüksek bir hassasiyet gösterdiğine işaret etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.