Kuveyt’ten Türkiye’ye dayanışma mesajı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 15:52

Kuveyt’ten Türkiye’ye dayanışma mesajı

Kuveyt, Türkiye’de devam eden orman yangınları nedeniyle dayanışma ve taziye mesajı yayımladı.

Kuveyt’ten Türkiye’ye dayanışma mesajı
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2021 - 10:34

2080 Okuma

Orman yangınlarıyla mücadelede, Türkiye’ye destek mesajları geliyor. Bu ülkelere Kuveyt de katıldı.

Türkiye’nin farklı bölgelerinde başlayan ve devam eden orman yangınları nedeniyle Kuveyt, Türkiye’deki orman yangınları nedeniyle dayanışma ve taziye mesajı yayımladı.

TÜRKİYE’YE TAZİYE MESAJI

Kuveyt Başbakanı Şeyh Sabah Halid el-Hamed es-Sabah’ın başkanlık ettiği Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yayımlanan mesajda, “Türkiye’deki orman yangınlarından dolayı, dost ülke Türkiye’ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümete ve özellikle hayatını kaybedenlerin ailelerine en içten taziye ve başsağlığı dileğinde bulunuyoruz” denildi.

Türkiye devleti ve halkıyla dayanışma içerisinde olunduğu kaydedilen mesajda, Türk makamlarının bu yangınları en kısa sürede söndürebileceklerine olan güven belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.