Son dakika: Aliyev’den Ermenistan’a ‘barış anlaşması’ çağrısı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 12:15

Son dakika: Aliyev’den Ermenistan’a ‘barış anlaşması’ çağrısı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Dağlık Karabağ sorununun çözüldüğünü belirtti. Aliyev, “Ermenistan, Barış anlaşması için hazırlık yapmalıdır.” dedi.

Son dakika: Aliyev’den Ermenistan’a ‘barış anlaşması’ çağrısı
Son Güncelleme :

27 Haziran 2021 - 8:23

1500 Okuma

Aliyev, Azerbaycan ordusunun kuruluşunun 103. yıl dönümünü nedeniyle bir konuşma yaptı.

”BARIŞ ANLAŞMASI İÇİN HAZIRLIK YAPILMALIDIR”

Azerbaycan ordusunu güçlendirmeye devam edeceklerini söyleyen Aliyev, Ermenistan’ın kalkınmasının tek yolunun komşularıyla normal ilişkiler kurmak ve toprak iddialarından vazgeçmek olduğunu ifade etti.

Aliyev, “Dağlık Karabağ sorunu çözülmüştür. Ermenistan bunu kabul etmeli ve sınırları belirlemek için bizimle birlikte çalışmalıdır. Sınır hattının belirlenmesi konusunda bir çalışma grubu oluşturulmalıdır. Barış anlaşması için hazırlık yapılmalıdır.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.