Türkiye ve ABD arasında kritik toplantı! Uzlaşma sağlandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 16:52

Türkiye ve ABD arasında kritik toplantı! Uzlaşma sağlandı

MSB, Türk ve ABD heyetlerinin Milli Savunma Bakanlığı’nda bir araya geldiğini duyurdu. Kritik toplantı sonrası açıklama yapıldı.

Türkiye ve ABD arasında kritik toplantı! Uzlaşma sağlandı
Son Güncelleme :

26 Haziran 2021 - 6:48

1400 Okuma

Milli Savunma Bakanlığı, Hamid Karzai Havalimanı’nın işletilmesi konusunda işbirliği alanları görüşüldüğünü ve tarafların görüşmelere devam edilmesi konusunda uzlaştığını bildirdi.

‘TARAFLAR UZLAŞMIŞTIR’

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, ”Türk ve ABD heyetleri Milli Savunma Bakanlığı’nda bir araya gelmiştir. Görüşmelerde NATO Kararlı Destek Misyonu’nun bitmesinden sonra Hamid Karzai U/A Havaalanının işletilmesi konusunda işbirliği alanları görüşülmüştür. Görüşmelere devam edilmesi konusunda taraflar uzlaşmıştır” denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.