Hastaneye girip insanları öldürdü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 03:44

Hastaneye girip insanları öldürdü

Tayland’ın Pathum Thani kentinde, üniformalı ve kırmızı bereli eski bir askerin koronavirüs sahra hastanesine saldırması sonucu, 2 kişi öldü.

Hastaneye girip insanları öldürdü
Son Güncelleme :

24 Haziran 2021 - 15:05

1390 Okuma

Pathum Thani’de daha önce bir uyuşturucu rehabilitasyon merkezi olan ve pandemi nedeniyle Kovid-19 hastalarını tedavi etmek için yeniden kullanılan hastanedeki saldırıda, 2 kişi öldü.

Reuters’e konuşan bölge Polis Şefi Amphol Buarabporn, ilk soruşturmaya göre, saldırgan Kovid-19 hastalarını uyuşturucu bağımlıları sandığını ve uyuşturucu kullanıcılarından nefret ettiğini belirtmiş.

Buarabporn, 23 yaşında eski bir asker olan saldırganın, iki kişiyi öldürdüğünü doğruladı.

Kawin Saengnilkul, wanted for shooting dead a patient at a field hospital in Pathum Thani and an employee at a convenience store surrendered to police. @TNAMCOT pic.twitter.com/dOOpON8DuN

— TNAMCOT English (@TNAMCOTEnglish) June 24, 2021

CCTV’de yer alan saldırı anına ait görüntülerde, Kawin Saengnilkul isimli saldırganın, kırmızı bir bere taktığı, tam savaş teçhizatı kuşandığı ve bir silah sallayarak, hastaneye girdiği görülüyor. Görüntülerde saldırganın koridorda ilerlerken, arkasında bir kurban bıraktığı da görülüyor.

Yetkililerden yapılan açıklamaya göre saldırgan, Chumphon eyaletinde polis tarafından durdurulan beyaz bir kamyonette yakalandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.