Kuzey Kore lideri Kim’den ABD mesajı: ‘Diyaloğa da yüzleşmeye de hazırlanmalıyız’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

15 Mayıs 2024 - 21:08

Kuzey Kore lideri Kim’den ABD mesajı: ‘Diyaloğa da yüzleşmeye de hazırlanmalıyız’

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, ABD Başkanı Joe Biden yönetimiyle hem diyaloğa hem de yüzleşmeye hazır olunması gerektiğini ifade etti.

Kuzey Kore lideri Kim’den ABD mesajı: ‘Diyaloğa da yüzleşmeye de hazırlanmalıyız’
Son Güncelleme :

18 Haziran 2021 - 11:13

2690 Okuma

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’dan ABD’nin yeni yönetimine yönelik ilk mesaj geldi. İktidardaki İşçi Partisi’nin Merkez Komitesinin dün gerçekleştirdiği Genel Kurul Toplantısına katılan Kim, yeni ABD yönetiminin politika eğilimine yönelik ayrıntılı analiz yaptı.Kim, “Hem diyalog hem de yüzleşme, devletimizin onurunu ve bağımsız kalkınma konusundaki çıkarlarını korumak için özellikle yüzleşmeye tam olarak hazırlanmalıyız” dedi. Kore yarımadasındaki durumu istikrarlı bir şekilde kontrol altına almaya yönelik çabaları yoğunlaştırma çağrısında bulunan Kuzey Kore lideri Kim, bölgede hızla değişen duruma net ve çabuk tepki verme ve bununla başa çıkmanın önemini dile getirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.