İsrail’de yeni hükümet aile pozu verdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 20:38

İsrail’de yeni hükümet aile pozu verdi

İsrail’de güvenoyu alan hükümet, Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin’in Kudüs’te bulunan resmi konutunda bir araya gelerek aile fotoğrafı çektirdi.

İsrail’de yeni hükümet aile pozu verdi
Son Güncelleme :

14 Haziran 2021 - 16:24

1430 Okuma

İsrail’de Yamina Partisi lideri Naftali Bennett ve Yesh Atid Partisi lideri Yair Lapid öncülüğündeki koalisyon hükümetinin, dün İsrail Parlamentosu’nda (Knesset) güvenoyu almasıyla 12 yıllık Benyamin Netanyahu dönemi sona ermişti.

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Yeni hükümette görev alan Bakanlar, bugün Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin’in Kudüs’te bulunan resmi konutunda aile fotoğrafı için bir araya geldi.

Çekim sırasında Reuven Rivlin, İsrail’de Yamina Partisi lideri Naftali Bennett ve Yesh Atid Partisi lideri Yair Lapid ile tokalaştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.