Pakistan’da hacıları taşıyan otobüs devrildi: 23 ölü, 30 yaralı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 17:10

Pakistan’da hacıları taşıyan otobüs devrildi: 23 ölü, 30 yaralı

Pakistan’ın güneybatısındaki Belucistan eyaletinde, güneydeki Sindh eyaletinden dönen ve Sufi hacıları taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu en az 23 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

Pakistan’da hacıları taşıyan otobüs devrildi: 23 ölü, 30 yaralı
Son Güncelleme :

12 Haziran 2021 - 9:51

1340 Okuma

Pakistan’ın güneybatısında Sufi hacıları taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu en az 23 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

Kazanın, Belucistan eyaletinin Khuzdar kentinde meydana geldiği aktarılırken, polis yetkilisi Hafeez Ullah Mengal, ölü ve yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığını söyledi.

Güneydeki Sindh eyaletinden dönen otobüsün aşırı hızlı olduğu, sürücünün virajı alamaması sonrası devrilerek şarampole yuvarlandığı kaydedildi.

Pakistan'daki tren kazasında ölü sayısı 62'ye çıktıPakistan’daki tren kazasında ölü sayısı 62’ye çıktı

Pakistan’ın Sindh eyaletinin Gotki bölgesinde geçtiğimiz günlerde, sabah saatlerinde seyir halindeki yolcu treninin vagonu yerinden çıkmış, ray üzerinde sürüklenen vagon karşı yönden gelen başka bir yolcu trenine çarpmıştı. Bu felakette 62 kişi vefat ederken, 100’den fazla insan da yaralanmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.