Filipinler’de korkutan gemi yangını: 6 yaralı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 03:34

Filipinler’de korkutan gemi yangını: 6 yaralı

Filipinler’in başkenti Manila’da küçük bir kargo gemisinde yakıt ikmali sırasında çıkan yangında 6 kişi yaralandı. Alevler bölgede bazı evlere sıçrarken, yoğun duman nedeniyle sahilde göz gözü görmedi.

Filipinler’de korkutan gemi yangını: 6 yaralı
Son Güncelleme :

12 Haziran 2021 - 15:29

1430 Okuma

Filipinler’in başkenti Manila’nın Tongo bölgesinde küçük bir kargo gemisinde iskelede yakıt ikmali yapıldığı sırada yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ve sahil güvenlik ekibi sevk edildi.Filipinler Sahil Güvenliği (PCG) tarafından yapılan açıklamada, yangının çıktığı MV Titan 8 gemisinin mürettebatından 4, yakındaki MV Princess Christine gemisinden ise 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.