Hamas, Mısır İstihbarat Başkanı Abbas Kamel’i kabul etti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 04:49

Hamas, Mısır İstihbarat Başkanı Abbas Kamel’i kabul etti

Hamas liderleri, Gazze kentini ziyaret eden Mısır İstihbarat Başkanı Abbas Kamel’i kabul etti.

Hamas, Mısır İstihbarat Başkanı Abbas Kamel’i kabul etti
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2021 - 15:18

1640 Okuma

Gazze Şeridi’ne yönelik 11 gün süren İsrail saldırıları, 21 Mayıs’ta İsrail ve Hamas arasında varılan ateşkes devam ederken, Mısır İstihbarat Başkanı General Abbas Kamel Gazze’yi ziyaret etti. Gazze’deki Hamas lideri Yehya Al-Sinwar’ın da aralarında bulunduğu Hamas yetkilileri Mısır İstihbarat Başkanı General Abbas Kamel’i kabul etti. Görüşmenin ardından açıklama Hamas Sözcüsü Abdel Latif El-kanu’dan geldi. El-kanu, Mısır İstihbarat Başkanı General Abbas Kamel ile Hamas liderlerinin görüşmede İsrail ile olan ateşkesin yanı sıra çeşitli konuları ele aldıklarını aktarırken, Mısır’ın Filistin halkının birliğini sağlamadaki rolünün öneminin vurgulandığını aktardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.