Türkiye’yi örnek aldılar! ABD’ye rest çektiler: S-400 alacağız! Tarih de belli oldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 19:38

Türkiye’yi örnek aldılar! ABD’ye rest çektiler: S-400 alacağız! Tarih de belli oldu

ABD’nin yaptırım tehditlerine Türkiye gibi boyun eğmeyen Hindistan, Rusya’dan S-400 alıyor. Sistemin 2021 sonunda teslim edilmesi bekleniyor.

Türkiye’yi örnek aldılar! ABD’ye rest çektiler: S-400 alacağız! Tarih de belli oldu
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2021 - 15:47

2210 Okuma

ABD’nin yıllardır süren yaptırım tehditlerine boyun eğmeyen Hindistan’a S-400 füzeleri yıl sonunda Rusya tarafından teslim edilecek.

The Defense Post’ta yayınlanan habere göre 5 milyar dolarlık anlaşma çerçevesinde S-400’ler Hindistan’a ekim-aralık arasında teslim edilmiş olacak.

Rus haber ajansı Interfax’a dayandırılan haberde yıl başından bu yana Hindistanlı uzmanların S-400’ler konusunda Rusya’da eğitim gördükleri bilgisi de vurgulandı.

Hindistan böylece Türkiye ile birlikte son dönemde ABD yaptırım tehditlerine boyun eğmeden S-400’leri alan ülkeler arasına girdi. Yaptırımlara karşın Türkiye S-400’leri elinde tutma kararı aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.