BM, Putin-Biden görüşmesine destek vermeye hazır olduğunu bildirdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 14:38

BM, Putin-Biden görüşmesine destek vermeye hazır olduğunu bildirdi

Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi (UNOG) Sözcüsü Alessandra Vellucci, ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılacak görüşmeye destek vermeye hazır olduklarını bildirdi.

BM, Putin-Biden görüşmesine destek vermeye hazır olduğunu bildirdi
Son Güncelleme :

26 Mayıs 2021 - 2:37

2090 Okuma

ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 16 Haziran’da İsviçre’nin Cenevre kentinde ilk kez yüz yüze görüşme yapacağı günün erken saatlerinde duyurulmuştu. Duyurunun ardından Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi Sözcüsü Alessandra Vellucci, iki liderin görüşmesine destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “UNOG, başkanlık zirvesinin Cenevre’de yapılmasından çok memnun. Bu, Cenevre’nin üst düzey uluslararası etkinlikler için tercih edilen bir mekan olarak rolünü teyit ediyor. Elbette, istenirse görüşmeyi desteklemek için her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.