Hamas, Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenler adına toplu anma töreni düzenledi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 09:42

Hamas, Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenler adına toplu anma töreni düzenledi

Filistin’in Gazze bölgesinde yer alan Yermük Futbol Stadyumu’nda Hamas tarafından, İsrail güçlerinin saldırıları sonucu Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenler adına düzenlenen toplu anma törenine binlerce kişi katıldı.

Hamas, Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenler adına toplu anma töreni düzenledi
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2021 - 9:00

1780 Okuma

İsrail güçlerinin Filistin’e yönelik saldırıları sonucu hayatını kaybedenler adına, Filistin’in Gazze bölgesinde yer alan Yermük Futbol Stadyumu’nda anma töreni düzenlendi. Hamas tarafından düzenlenen anma törenine, ellerinde Filistin bayrakları taşıyan binlerce kişi katıldı.Hamas’ın Siyasi Bürosu üyesi Osama al-Muzaini anma töreninde yaptığı açıklamada, Filistin direnişinin İsrail saldırganlığına karşı dayandığını ve “Kudüs’ün Kılıcı” adlı son savaşı kazandığını belirtti. Al-Muzaini, İsrail işgalinin ABD’nin eski Başkanı Donald Trump yönetiminin yüzyılın anlaşma vaatleri ve Kudüs’ü başkenti olarak tanıması ile aldatıldığını ve bazı Arap ülkeleriyle yapılan normalleşme anlaşmalarının arkasında ek bir güce sahip olduğunu düşündüğünü ve bu nedenle Kudüs ve Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırganlığını sürdürdüğünü ifade etti. Filistin direnişinin bu vaatlerin hayal olduğunu Siyonist projelerinin kaybedildiğini kanıtladığını belirten, al-Muzaini, “Kudüs’ün Kılıcı” savaşının Şeyh Cerrah Mahallesi, Mescid-i Aksa ve Kudüs’ü savunmak adına olduğunu belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.