İsrail BM temsilcisi Erdan: ‘İsrail, Filistin ile değil Hamas ile savaşıyor’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

6 Mayıs 2024 - 18:01

İsrail BM temsilcisi Erdan: ‘İsrail, Filistin ile değil Hamas ile savaşıyor’

İsrail BM temsilcisi Gilad Erdan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, Hamas’ın bir terör örgütü olduğunu öne sürerek, İsrail’in Filistin ile değil Hamas ile savaştığını savundu.

İsrail BM temsilcisi Erdan: ‘İsrail, Filistin ile değil Hamas ile savaşıyor’
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2021 - 23:33

1680 Okuma

İsrail ve Filistin arasındaki şiddetli çatışmaları görüşmek üzere toplanan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda konuşan BM İsrail temsilcisi Gilad Erdan, Hamas’ın bir terör örgütü olduğunu öne sürerek, İsrail’in Filistin ile değil Hamas ile savaştığını savundu. Erdan, Hamas’ın son 11 gün içinde İsrail şehirlerine 4 binden fazla roket attığını ve İsrailli ailelerin Hamas’ın roket saldırısından kaçtığını aktararak, İsrail’in kayıtsız kalmayacağını vurguladı. BM Genel Kuruluna seslenen Erdan, “Ne yazık ki, bugünkü tartışmada, BM için belirlenen hedeflerin savunulduğunu görmüyoruz. Bugünkü tartışmanın konusu kimlerin Hamas’ın değerlerini görmezden geldiği ve nefret tarafında olduğu, kimin barış tarafında olduğu hakkında olmalıdır” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.