RUSYA, ABD’Yİ UKRAYNA MESELESİNDE ‘SORUMLU’ YAKLAŞIM SERGİLEMEYE ÇAĞIRDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 09:58

RUSYA, ABD’Yİ UKRAYNA MESELESİNDE ‘SORUMLU’ YAKLAŞIM SERGİLEMEYE ÇAĞIRDI

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, ABD’ye, Ukrayna meselesinde “sorumlu” yaklaşım sergileme çağrısında bulundu

RUSYA, ABD’Yİ UKRAYNA MESELESİNDE ‘SORUMLU’ YAKLAŞIM SERGİLEMEYE ÇAĞIRDI
Son Güncelleme :

10 Nisan 2021 - 23:00

1690 Okuma

Rus Ria haber ajansına konuşan Ryabkov, Ukrayna-Rusya sınırındaki gerginlikle ilgili açıklamalarda bulundu.

ABD’nin bu meselede “sorumlu yaklaşım sergilemesi” gerektiğini vurgulayan Ryabkov, “Washington’u bu ciddi konuda, başkentlerimiz arasında bilgi alışverişi konusunda daha sorumlu yaklaşım sergilemeye ve gerilimi artırmamaya çağırıyoruz.” dedi.

Ryabkov, ABD’nin Ukrayna’nın doğusu meselesiyle ilgili gerekli adımları atacağını umduğunu belirterek, “Elbette, ABD’den Kiev yönetiminin gerilimi artırmaya yönelik politikasını zapt etmesini bekliyoruz.” diye konuştu.

Ukrayna: TB2 SİHA'lar, Donbass'ta düşman Pantsir-S1'leri tespit etti

Ayrıca Ryabkov, Ukrayna konusunda ABD ile Dışişleri ve Savunma bakanlıkları seviyesinde temasların olmadığı bilgisini paylaştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.