RUSYA’DAN AÇIKLAMA: SAVAŞA HAZIRLIK DURUMUNA GEÇTİK | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 03:40

RUSYA’DAN AÇIKLAMA: SAVAŞA HAZIRLIK DURUMUNA GEÇTİK

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, ülkenin tüm askeri bölgelerinde “savaşa hazırlık durumu” denetimlerinin başlatıldığını açıkladı.

RUSYA’DAN AÇIKLAMA: SAVAŞA HAZIRLIK DURUMUNA GEÇTİK
Son Güncelleme :

06 Nisan 2021 - 16:54

1610 Okuma

Ukrayna’nın güneydoğusundaki Donbass bölgesinde gerilim hızla tırmanırken Rus askeri yönetimi, ülkedeki tüm bölgelerde savaşa hazırlık durumunun tespiti için denetimlere başlama kararı aldı.

Ulusal Savunma İdare Merkezi Toplantısında konuşan Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu şu ifadeleri kullandı;

“Rusya Silahlı Kuvvetleri’nin hazırlık planına uygun olarak askeri idare organlarında, bölgelerde ve birliklerde denetimlere başlandı. Nisan ayı boyunca tüm askeri bölgelerde toplamda 4.048 tatbikat düzenleyeceğiz. Rus ordusunun harbe hazırlık durumunu denetleyeceğiz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.