BU FOTOĞRAF ABD’DE ”BAŞKAN KİM” TARTIŞMASI BAŞLATTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 04:13

BU FOTOĞRAF ABD’DE ”BAŞKAN KİM” TARTIŞMASI BAŞLATTI

ABD Başkanı Joe Biden’ın ilk kabine toplantısı sonrası verdiği poz “ABD Başkanı kim?” tartışmalarını harladı.

BU FOTOĞRAF ABD’DE ”BAŞKAN KİM” TARTIŞMASI BAŞLATTI
Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 10:43

1840 Okuma

ABD Başkanı Joe Biden 20 Ocak’ta göreve gelmesinin ardından ilk kabine toplantısını 1 Nisan perşembe günü yaptı.

Toplantı, koronavirüs salgını nedeni ile Beyaz Saray’daki Kabine Odası yerine sosyal mesafeye uygun şekilde Doğu Odası’nda yapıldı.

Ancak ilk kabinede konuşulanlardan çok, toplantı sonrasında Başkan Biden, Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve bakanların birlikte verdiği fotoğraf daha çok tartışıldı.

ABD’de eşbaşkanlık dönemi mi başlıyor?

Dışişleri, Savunma ve Hazine Bakanlarının sandalyede diğer bakanların ise ayakta olduğu fotoğrafta, Biden ve Harris’in yan yana oturması hatta Başkan Yardımcısının duruşuyla biraz daha öne çıkması dikkatli gözlerden kaçmadı.

Biden ve Harris’in teamüllerin dışında iki eşit makamda bulundukları algısına sebep verecek şekilde oturma düzeni sağlanması, bir kez daha Biden’ın gündemden düşmeyen demans rahatsızlığı nedeniyle dört yıllık görev süresini tamamlamadan, yerini Harris’e bırakacak iddialarını gündeme taşıdı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.