ALMANYA’DA YUNUS EMRE CAMİSİ’NİN DUVARINA PKK TARAFINDAN TEHDİT MESAJLARI YAZILDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 00:45

ALMANYA’DA YUNUS EMRE CAMİSİ’NİN DUVARINA PKK TARAFINDAN TEHDİT MESAJLARI YAZILDI

Almanya’nın Kassel kentindeki Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi ile Yunus Emre Camisi’nin duvarına, YPG/PKK terör örgütü mensuplarınca tehdit mesajları yazıldı.

ALMANYA’DA YUNUS EMRE CAMİSİ’NİN DUVARINA PKK TARAFINDAN TEHDİT MESAJLARI YAZILDI
Son Güncelleme :

27 Mart 2021 - 22:12

1730 Okuma

Cami ve merkezin duvarlarına, kırmızı sprey boyayla kimliği belirsiz kişi yada kişilerce yazılan ölüm tehditleri de içeren mesajların fark edilmesiyle olay polise intikal ettirildi.

Merkezin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Cami ve merkezimize yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Alman makamlarından sorumlularının bir an önce bulunmasını istiyoruz. Bu tür melun saldırılar, gurbette yaşayan millet varlığımızın birliğine asla zarar veremeyecektir.”

Polis, olay yerinde inceleme yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.