İSRAİL’DEN TARİHİ HATA: GİZLİ ÜSLER ORTAYA ÇIKTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 20:52

İSRAİL’DEN TARİHİ HATA: GİZLİ ÜSLER ORTAYA ÇIKTI

İsrail koronavirüs test alanlarını gösteren bir haritada büyük bir hataya imza atarak gizli askeri üslerinin yerlerini de ekledi.

İSRAİL’DEN TARİHİ HATA: GİZLİ ÜSLER ORTAYA ÇIKTI
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 11:29

2070 Okuma

Nüfusunun yarısından fazlasına koronavirüs aşısı yapan İsrailönemli bir güvenlik zafiyetine neden olabilecek bir hataya imza attı.

GİZLİ ÜSLER ORTAYA ÇIKTI

Koronavirüs testlerinin yapıldığı yerleri gösteren bir harita yayınlayan İsrail bu haritada askeri üslere de yer verdi.Ancak ülke basınında yer alan haberlere göre, bu üsler arasında “gizli” olarak sınıflandırılan yerlere de yer verildi.

Başka bir deyişle İsrail ordusu ve askerî istihbaratına ait gizli üsler internete yüklenen bu harita nedeniyle ifşa oldu.

Söz konusu haritada üslerin sadece konumları değil; sınırları, ve isimleri gibi bilgileri de ortaya çıktı.

Hatanın fark edilmesinden sonra harita internetten kaldırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.