JOE BİDEN ABD BAŞKANI OLDUĞUNU UNUTTU: PRESİDENT HARRİS | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 03:59

JOE BİDEN ABD BAŞKANI OLDUĞUNU UNUTTU: PRESİDENT HARRİS

Geçtiğimiz günlerde ABD Savunma Bakanı (Pentagon) Lloyd Austin’in adını unutarak “”Şeye, şeye… Eski general, Ona sürekli general deyip duruyorum” diye kekeleyen ABD Başkanı Joe Biden şimdi de kendisinin ABD Başkanı olduğunu “unuttu”. Koronavirüs salgını ile alakalı Beyaz Saray’da ulusa sesleniş konuşması yapan Biden, konuşmasının bir bölümünde Amerika’nın başkanının yardımcısı Kamala Harris olduğunu söyledi.

JOE BİDEN ABD BAŞKANI OLDUĞUNU UNUTTU: PRESİDENT HARRİS
Son Güncelleme :

19 Mart 2021 - 9:05

2720 Okuma

Geçtiğimiz günlerde ABD Savunma Bakanı (Pentagon) Lloyd Austin’in adını unutarak “Şeye, şeye… Eski general, Ona sürekli general deyip duruyorum” diye kekeleyen ABD Başkanı Joe Biden, şimdi de kendisinin ABD Başkanı olduğunu “unuttu”.

Koronavirüs salgını ile alakalı Beyaz Saray’da ulusa sesleniş konuşması yapan Biden, konuşmasının bir bölümünde Amerika’nın başkanının yardımcısı Kamala Harris olduğunu söyledi.

Kısa bir duraksamadan sonra sözlerine devam eden Biden’ın o konuşması, Twitter’da viral oldu.

HABER7

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.