SON DAKİKA: PUTİN’DEN ABD BAŞKANI BİDEN’A CEVAP | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

17 Mayıs 2024 - 15:10

SON DAKİKA: PUTİN’DEN ABD BAŞKANI BİDEN’A CEVAP

Rusya’dan gelen son dakika haberine göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden’ın, kendisine yönelik sözlerine cevap verdi. Putin, ABD’li mevkidaşına “ona sağlık diliyorum” açıklaması yaparken, Biden’a “bir ülkeyi değerlendirmek, aynaya bakmak gibidir” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA: PUTİN’DEN ABD BAŞKANI BİDEN’A CEVAP
Son Güncelleme :

18 Mart 2021 - 16:26

1840 Okuma

Rusya Devlet Başkanı Putin,  ABD Başkanı Biden için “Kendine iyi baksın. Ona sağlıklar dilerim” dedi.

Putin “İroni ya da şaka yapmıyorum” diye ekledi.,

“AYNAYA BAKMAK GİBİDİR”

Putin’in bu açıklamaları, Biden’ın ABC televizyonuna verdiği bir ropörtajın yayınlanmasını izledi. Rusya Devlet Başkanı, ABD’li mevkidaşının kendisine yönelik sözleri için “Başka bir ülkeyi, devleti, halkı ya da kişileri değerlendirmek aynaya bakmak gibidir” ifadelerini kullandı.

Biden verdiği röportajda, Rusya Devlet Başkanı’nın ‘bir katil olduğunu düşünüp düşünmediği’ sorusu karşısında Biden, “Evet, düşünüyorum” cevabını vermişti.

AYRINTILAR GELİYOR…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.