AKAR: ABD’NİN TÜRKİYE İLE İŞBİRLİĞİ YAPMASI GEREKİR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

1 Mayıs 2024 - 16:05

AKAR: ABD’NİN TÜRKİYE İLE İŞBİRLİĞİ YAPMASI GEREKİR

18 Mart Şehitler Günü için düzenlenen törende konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “ABD’nin, YPG ile iş birliği yapmak yerine Türkiye ile işbirliği yapması gerekir. Biz buna hazırız, doğru olan da budur.” ifadelerini kullandı.

AKAR: ABD’NİN TÜRKİYE İLE İŞBİRLİĞİ YAPMASI GEREKİR
Son Güncelleme :

18 Mart 2021 - 21:54

2180 Okuma

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ’18 Mart Şehitler Günü Töreni’nde açıklamalarda bulundu.

Bakan Akar yaptığı konuşmada, “ABD’nin, YPG ile iş birliği yapmak yerine Türkiye ile işbirliği yapması gerekir. Biz buna hazırız, doğru olan da budur. Yunanistan’ın Ege ve Akdeniz’deki tahrik edici eylemleri askla kabul edilemez, sorunların çözümüne katkı sağlamaz. Bunlarla bir yere varılmayacağını herkes bilmelidir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.