ABD’Lİ SENATÖRDEN SKANDAL MEKTUP! TBMM’DEN CEVAP GECİKMEDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 01:27

ABD’Lİ SENATÖRDEN SKANDAL MEKTUP! TBMM’DEN CEVAP GECİKMEDİ

Son dakika haberi: TBMM Türkiye-ABD Parlamentolar Arası Dostluk Grubu, ABD’deki bir grup senatörün Türkiye’ye ilişkin eleştirilere yer verdikleri mektubu ABD Başkanı Biden’a göndermesine cevaben bir bildiri yayımladı.

ABD’Lİ SENATÖRDEN SKANDAL MEKTUP! TBMM’DEN CEVAP GECİKMEDİ
Son Güncelleme :

12 Şubat 2021 - 10:41

1890 Okuma

TBMM Türkiye-ABD Parlamentolar Arası Dostluk Grubu, ABD’deki bir grup senatörün Türkiye’ye ilişkin eleştirilere yer verdikleri mektubu ABD Başkanı Biden’a göndermesine cevaben bir bildiri yayımladı.

Bildiride “Ortak siyasi değerler temelinde dostluk ve müttefiklik ilişkisine sahip ülkelerimizin, karşılaştıkları her tür sınamada birbirlerinin hassasiyetlerini dikkate alarak karşılıklı saygı ve samimi diyalog içerisinde hareket etmeleri önem arz ediyor. Bu düşünceden hareketle, bahse konu mektupta yer alan hususların hatırlatılması iki ülke arasındaki dostane ilişkilerin gereği olarak görülmüştür” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.