‘Engellenme yalanını tartışmaya hazırız’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 06:43

‘Engellenme yalanını tartışmaya hazırız’

‘Engellenme yalanını tartışmaya hazırız’
Son Güncelleme :

28 Haziran 2022 - 8:26

1800 Okuma

CHP’li İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Aydın, Eskişehir, Mersin, Muğla, Tekirdağ, Hatay Büyükşehir Belediye Meclislerinin AK Parti Grup Başkan Vekilleri, AK Parti Genel Merkezi’nde basın açıklaması yaptı. Göksu, CHP’li büyükşehir belediye başkanlarının bildirilerinin, ortak başarısızlıklarına “mazeret üretme” ve “engelleniyoruz” diyerek kendilerine bir “konfor alanı” oluşturmaktan başka anlamı olmadığını savundu. CHP’li belediyelerin her defasında belediye meclisleri ile birlikte, hükümeti suçladığını söyleyen Göksu, “Sizin belirleyeceğiniz herhangi bir mecrada, bu engellenme yalanınızı tartışmaya hazırız. Hodri meydan“ dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.