Kılıçdaroğlu: Kazanamadık ama bu dünyanın sonu değil | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 15:07

Kılıçdaroğlu: Kazanamadık ama bu dünyanın sonu değil

Kılıçdaroğlu: Kazanamadık ama bu dünyanın sonu değil
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2023 - 9:17

3010 Okuma

14-28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP’de “değişim” tartışmaları devam ederken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Ankara’da bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, asıl hedeflerinin kazanmak olduğunu dile getirdi ve “Kazansaydık farklı bir şey olacaktı kazanamadık ama bu dünyanın sonu değil yapılan ilk seçimde değil son seçimde değil.” dedi.

Çok az fark ile kaybettiklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla oturup konuşacaklarını ve ikna edeceklerini ifade etti.

“UMUTSUZLUĞA KAPILMAK BİZİM KİTABIMIZDA YOK”

CHP lideri, “Umutsuzluğa kapılmak bizim kitabımızda yoktur. En zor şartlarda bile umudumuzu koruyacağız. Çünkü bizim umudumuz, daha güzel bir Türkiye’yi inşa etmek için, daha karamsar bir tabloyu hayata geçirmek için değil.” dedi.

NTV’yi sosyal medyadan takip edin

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.