‘Türkiye darboğazdan çıkacaktır’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 14:51

‘Türkiye darboğazdan çıkacaktır’

‘Türkiye darboğazdan çıkacaktır’
Son Güncelleme :

08 Haziran 2022 - 17:47

2300 Okuma

Bahçeli, dün partisinin Grup toplantısında şu mesajları verdi: 

KÜRESEL BAĞLANTILI: Hayat pahalılığının kuşatması mutlaka kırılacaktır. Hiçbir vatandaşımız enflasyon canavarına ezdirilmeyecektir. Fırsatçıların, birer birer tespiti yapılarak hak ettikleri cezayı almaları sağlanacaktır. Vatandaşımızın cebine göz dikenler hesap verecektir. Mücadele ettiğimiz ekonomik sorunların önemli kısmı küresel bağlantılıdır. Türkiye, bugünkü darboğazdan çıkacaktır. Bunun çok güçlü işaretleri alınmaya başlanmıştır. Hiç kimseyi dara düşürmeyeceğiz. 

FİTNENİN BAŞI KOPARILACAK: Bölücü terörün hudutlarımızda tutunması Allah’ın inayetiyle başarılı olamayacaktır. Fitnenin başı gövdesinden koparılacak, kökü de kazınacaktır. Terör örgütlerine aleni ve alçak desteğini sürdüren NATO üyesi ülkelerin Türkiye’ye şaşı ve şüpheli bakışı ortadayken, İsveç ve Finlandiya’nın ittifak ortağı olmasına nasıl tamam diyelim? 

EMPARYALİZMİN MİÇOSU: Miçotakis’in Ege’de gerginliği tırmandırıcı söz ve politik eylemleri bardağı taşıracak aşamaya doğru hızla mesafe almaktadır.  Küstah Miçotakis, devamlı provokasyon halindedir. Emperyalizmin miçosu bilmelidir ki, el atına binen çok çabuk iner… Ege’de boğulmak isteyen hiç durmasın çıksın karşımıza. Adaları silahlandıran Yunanistan yönetimi suçludur. Damarımıza basan kim olursa kalbini sökeceğimizi iyi bilsin. 

TERÖRİST Mİ DİKECEKLER?: Beğenseler de beğenmeseler de seçim zamanında yapılacaktır. Zillet ittifakının boşuna kurduğu bir komisyon vasıtasıyla seçim güvenliğiyle ilgili çağrıda bulunması tam bir pişkinlik ve çelişkidir. Bunlar seçim güvenliğini sağlama yetkisini nereden almayı düşünmektedir? Bu devletin hakimi, savcısı, polisi, jandarması varken, zillet ittifakı sandık güvenliğini hangi vasıtalarla sağlamanın peşindedir? Yoksa bilmediğimiz bir hazırlıkları mı söz konusu? Mesela dağdan indirecekleri teröristleri sandık başına mı dikecekler? Güvenliği bölücülere mi havale edecekler? 

ANKETLER PASPAS: Sahte ve düzmece anketlere hiç takılmıyoruz. MHP’nin oy oranlarını düşük gösterenlere diyoruz ki; ‘sizler bizi yok sayacaksınız, Allah’ın izniyle biz daha çok var olacağız’. Anketler partimizi ha yükseğe çıkarmış, ha dibe çekmiş, ha uçurmuş ha uçurumdan itmiş, hiç önemli değildir. Tek tek değil, alayı birden üzerimize gelsinler. Hiç fark etmez, demokrasiye ve millet iradesine kast etmek için sıraya giren güdümlü anket şirketlerinin hepsi birden ayaklarımızın altında paspastır. Anketle doğmadık ki, anketsiz ölelim. Cumhur, başkanını seçecek, o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. MHP’ye kefen biçenler, günü saati geldiğinde o kefeni bizatihi kendileri giymek zorunda kalacaklardır. 

Er meydanına çıkma esaretin var mı?

Henüz kimi Cumhurbaşkanı adayı gösterecekleri de derin bir anlaşmazlık ve tartışma konusudur. Sayın Kılıçdaroğlu, bal yapmayan arı gibi vızıldamayı bırak, mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla. Aday mısın, değil misin? Neden susuyorsun? Neyi bekliyorsun? Cumhurbaşkanı adayı olacak yürek sende var mı, gözün kesiyor mu, er meydanına çıkabilecek cesaretin var mı onu söyle… Kılıçdaroğlu aday olursa, bu adaylığı yeminli Türkiye düşmanlarının telkin ve tembihiyle gerçekleşebilecektir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.