CHP’li başkanlara ‘söylem’ talimatı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 11:39

CHP’li başkanlara ‘söylem’ talimatı

CHP’li başkanlara ‘söylem’ talimatı
Son Güncelleme :

01 Haziran 2022 - 1:25

1460 Okuma

Van’daki Belediye Başkanları Çalıştayı’nda, başkanlara dağıtılan dosyada  “Bize Katılın” çağrısının geniş kitlelere ulaştırılması açısından farklı ortamlarda dile getirilmesinin önem arz ettiği belirtildi.

Seçmen takibi ugulaması

Kampta, CHP’nin seçmen takibi için geliştirdiği yeni uygulama da başkanlara tanıtıldı. Başkanların cep telefonlarına yüklenen uygulamada, “seçmenin memleketi, yaşı, çocuk sayısı, hemşehri istatistikleri” gibi bilgiler yer alıyor. Bir belediye başkanı uygulamaya baktığında bölgeye yeni taşınan seçmeni görebilecek. Böylece yapılacak seçimde seçmeni olma potansiyeli taşıyan her bir seçmenin takibini yapabilecek.

Uygulamayla seçmen ne zaman geldi, bir önceki seçimde o sandıkta kaç kişi oy kullandı, bu sayıda bir değişiklik olup olmadığı da yakından izlenebilecek. Sanal seçmen gibi olumsuzlukları tespit edebilecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.