Kılıçdaroğlu: Önemli olan 360’ı geçmek | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 19:43

Kılıçdaroğlu: Önemli olan 360’ı geçmek

Kılıçdaroğlu: Önemli olan 360’ı geçmek
Son Güncelleme :

19 Nisan 2022 - 10:41

2490 Okuma

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara – CHP MYK dün Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. MYK’da Meclis gündeminde yer alan Spor Teklifi ve ekonomi torba teklifi masaya yatırıldı. CHP’li belediyeleri “çalıştırılmamak” adına düzenlemeler getirildiği belirtildi. 

‘En ufak problem yok’

23 Nisan’da  TBMM Genel Kurulu’nda yapılacak özel oturuma katılarak konuşacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ittifak açıklamasının ardından başlayan “altılı masa dağılıyor, çatlak var” iddialarına ilişkin şunları söyledi: “Adamlar çıldırıyorlar. Altılı masada en ufak bir problem yok. Sayın Karamollaoğlu’nun söylediğini zaten biz söylüyoruz. Bizim söylemediğimiz bir şeyi söylemedi. Bir sıkıntı yok. Altılı masa dağılsın istiyorlar ama altılı masa dağılmıyor.” MYK’da,  Seçim Yasası’ndaki değişikliklerin ardından gündeme gelen çalışmalar da değerlendirilirken, “Seçenekler tartışılıyor. Sayıya takılmamak lazım.  Önemli olan 360’ı geçmek” görüşü vurgulandı.

CHP Genel Merkezi’ne dev pankart asıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mülteciler konusunda hükümete yönelttiği 4 sorunun sıralandığı ve “Ya cevap ver ya hesap ver” ifadesinin yer aldığı dev pankart, parti genel merkezine asıldı.

‘Dualarımız kahraman ordumuzla birlikte’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonuyla ilgili paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyonunda, dualarımız kahraman ordumuzla birlikte. Allah bu mübarek ayda, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin” ifadelerini kullandı. l ANKARA Milliyet

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.