HDP’li Meral Danış Beştaş’ın ‘Gülistan Doku’ iddialarına cevap! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 15:56

HDP’li Meral Danış Beştaş’ın ‘Gülistan Doku’ iddialarına cevap!

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş’ın gerçeği yansıtmayan “Gülistan Doku’nun ailesinin gözaltına alındığı” iddiasına cevap verdi.

HDP’li Meral Danış Beştaş’ın ‘Gülistan Doku’ iddialarına cevap!
Son Güncelleme :

25 Şubat 2022 - 9:30

2010 Okuma

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu şun ifadeleri kullandı;

“Doku’nun anne-babası ve kardeşine hiçbir aşamada gözaltı işlemi yapılmamıştır. Adalet Bakanlığı önündeki açıklamaları esnasında başka marjinal gruplar da destek için oraya gelmiş. Emniyetin orada bulunması asayişle ilgili. Aile Oteline götürülürken, “Herhangi bir darp ve başka hususlar sonradan gündeme getirilir.” mealindeki yaklaşımlara istinaden, tedbiren hastanede muayeneleri yapılarak otellerine götürülmüştür; aile, güvenli bir şekilde otelindedir. Gözaltı işlemi asla yapılmamıştır.

Meclisin yasama ve denetleme hakkı vardır; bu, bakidir. Bununla beraber, devletin kurumlarının bu mesele üzerine herhangi bir şey yapmadığını söylemek doğru değildir; bizim ifademiz buna dairdir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.