Taliban kontrolündeki Kabil Havalimanı’na ilk uçak indi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 11:15

Taliban kontrolündeki Kabil Havalimanı’na ilk uçak indi

Katar Havayolları’na ait bir uçak, Taliban kontrolüne giren Kabil Havalimanı’nın yeniden faaliyete girmesi için inceleme yapacak teknik ekibi Kabil’e getirdi.

Taliban kontrolündeki Kabil Havalimanı’na ilk uçak indi
Son Güncelleme :

01 Eylül 2021 - 21:30

1390 Okuma

İsmini vermeyen Katarlı bir yetkilinin yaptığı açıklamaya göre, havalimanının faaliyetlerine devamıyla ilgili görüşmeler yapacak teknik ekibi taşıyan bir Katar uçağı, Kabil’e ulaştı.

Afganistan tarafının talebi üzerine görüşmeleri gerçekleştirmek için teknik ekibin Kabil’e gittiğini belirten Katarlı yetkili, havalimanının işletilmesi ve güvenliğiyle ilgili görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.