Baykal’ın avukatından ‘Karaca’ yanıtı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 06:28

Baykal’ın avukatından ‘Karaca’ yanıtı

Deniz Baykal’ın avukatı Muzaffer Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politika Kurulu üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca’yla ilgili iddialara yanıt verdi.

Baykal’ın avukatından ‘Karaca’ yanıtı
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2021 - 8:32

1500 Okuma

Yılmaz yanıtında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Deniz Baykal’la ilgili Korkmaz Karaca üzerinden birtakım sosyal medya paylaşımlarında bulunulmuştur. Müvekkil Baykal ile yapılan görüşmede, ‘Korkmaz Karaca’nın hiçbir zaman kendisinin danışmanlığını yapmadığını, Korkmaz Karaca’nın Antalya’da veya başka bir yerde hiçbir bayanı kendisi ile bir araya getirip tanıştırmadığını, böyle bir olayın söz konusu olmadığını, Korkmaz Karaca’nın kendisinin genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra ilk kurultayda Parti Meclisi’ne girdiğini’ ifade etmiştir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.