Rus tasarımcıdan Türk zırhlı araçlarına övgü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

6 Mayıs 2024 - 05:47

Rus tasarımcıdan Türk zırhlı araçlarına övgü

Rus zırhlı araç şirketi Remdizel’in baş tasarımcısı İgor Zaharoviç, Türk zırhlı araç şirketlerinin söz konusu pazarda en büyük rakiplerden biri olduğunu söyledi.

Rus tasarımcıdan Türk zırhlı araçlarına övgü
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2021 - 14:02

2200 Okuma

Rus zırhlı araç şirketi Remdizel’in baş tasarımcısı İgor Zaharoviç, Sputnik’e yaptığı açıklamalarda Türk zırhlı araç şirketleri hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

“TÜRKLER HEKESLE DOST”

Zaharoviç, Türk zırhlı araç şirketlerinin en büyük rakiplerden biri olduğunu söyledi. Türklerin herkesle dostluk kurmayı başardığını ifade eden Zaharoviç, “Hangi ülkeye aracımızı sokmak istesek, orada herkesle dostluk kurmayı başarmış, tanıtım amaçlı ve diğer amaçlar için herkese kendi araçlarını sunmuş Türk işletmeleri oluyor” dedi.

“TÜRKLERİN BAŞARISININ SIRRI…”

Zaharoviç, Türk zırhlı araçlarının başarısındaki sırrına ilişkin, “Türkiye’deki mevzuatın yerli işletmelere aracı resmi kurumun onayını almadan kendi araçlarını pazarlama aşamasında yurtdışına sunma imkanı tanıması olduğu” yorumunda bulundu.

Türk zırhlısı Ejder Yalçın artık bir dünya markası

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.