Hatta genellikle bu ürünler büyük paralara satılıyor. Bu durumdan en çok etkilenenler arasında tabii ki koleksiyoncular yer alıyor. Bazen ulaşmak istedikleri sayıların yüksek fiyatları koleksiyonculara geri adım arttırıyor.

Disney’in video akış servisi Disney Plus, 2021’de platforma katılan abone sayısını açıkladı. Platformun büyümesinde Marvel yapımlarının büyük katkısı oldu.

Marvel ile VeVe anlaştı

Marvel, Perşembe günü yaptığı bir duyuru ile VeVe uygulama sistemine gireceğini söyledi. VeVe gelişmiş bir satış ve takas uygulaması olarak bilinmekte. Marvel yaptığı anlaşma ile birlikte koleksiyoncu değeri olan çizgi romanlarını VeVe üzerinden satacak veya takasa açmanıza yardımcı olacak. Kısacası hayranlar resmi Marvel NFT dijital koleksiyonları, dijital çizgi romanlar ve daha fazlasını satın alabilir konumuna gelecek.

Marvel, NFT girişimi için VeVe uygulamasını işleten Orbis Blockchain Technologies Limited şirketi ile anlaştı. Uygulamayı iOS veya Android cihazlarınıza mağazalar üzerinden indirebilirsiniz.

Uygulama sayesinde koleksiyoncular nadir, hiç bulunmayan veya üretimi durmuş çizgi romanları hemen satın alabilecek. Satın aldıkları çizgi romanları sanal gösterim odaları aracılığı ile sergileyebilecekler. VeVe uygulaması üzerinde geçerli olan para birimi olan Gems kullanarak satın alım gerçekleştirilebilecek. Sonradan isteğe bağlı olarak satın alınan çizgi romanı yine VeVe uygulaması üzerinden satışa çıkarmak mümkün olacak.

Marvel’ın iş geliştirme ve stratejiden sorumlu başkan yardımcısı Daniel Fink, VeVe platformu sayesinde koleksiyoncuların satın alım işlemlerini daha kolay gerçekleştirebileceklerini söyledi. Elde ettikleri çizgi romanlar sayesinde herkes kendi dijital koleksiyonlarını hazırlayabilecek.

Marvel, birkaç hafta içinde VeVe uygulaması hakkında daha fazla gelişmeyi açıklayacağını bildirdi. Yakın zamanda çizgi roman koleksiyoncusu olan insan sayısında büyük bir artış yaşanacağı tahmin ediliyor.