SAADET PARTİSİ İZMİR GENÇLİK KOLLARI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 09:03

SAADET PARTİSİ İZMİR GENÇLİK KOLLARI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

SAADET PARTİSİ İZMİR GENÇLİK KOLLARI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ
Son Güncelleme :

12 Nisan 2021 - 12:36

2190 Okuma

Saadet Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Muhammet Kamil Kılıç, düzenlenen törenle eski başkan Ahmet Hazırbulan’dan görevi devraldı. Partinin il başkanlığında gerçekleşen devir teslim törenine katılan SP İl Başkanı Mustafa Erduran, gençleri bu önemli gününde yalnız bırakmadı.

Törende konuşan SP İl Başkanı Mustafa Erduran, “Görevi devreden ve bundan sonra il yönetim kurulunda birlikte çalışacağımız Ahmet Hazırbulan kardeşimize katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Görevi devralan Muhammet Kamil Kılıç kardeşimize de hayırlı çalışmalar ve başarılar diliyorum. Teşkilat olarak her zaman yanında olacağız.” dedi.

Yeni Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Kamil Kılıç yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kamuoyu araştırmalarında gençler siyasette temsil edilmediklerine inanıyor. En büyük zenginlik kaynağımız olan gençlerimizi siyasete daha fazla kazandırma gayreti içinde olacağız. Gençliğin katılımcılığının her alanda arttırılması gerekmektedir. Ahmet Hazırbulan başkanımızdan aldığımız bayrağı daha yukarılara çıkarmak için çalışmalarımıza büyük bir azimle devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman tarafından İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Muhammet Kamil Kılıç, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi son sınıfta öğrenim görüyor.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.