MUHARREM İNCE İSTİFASINI AÇIKLAYACAK | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 07:41

MUHARREM İNCE İSTİFASINI AÇIKLAYACAK

CHP’de ‘Memleket Hareketi’ adı altında muhalefet hareketi başlatan Muharrem İnce, yarın bir basın toplantısıyla CHP’den “istifa” kararını açıklayacak. İnce, saat 13.30’da Ankara’da ofisinin önünde açık havada basın toplantısı düzenleyecek

MUHARREM İNCE İSTİFASINI AÇIKLAYACAK
Son Güncelleme :

07 Şubat 2021 - 18:26

2320 Okuma

Yeni bir parti kurma hazırlığındaki Memleket Hareketi’nin kurucusu Muharrem İnce, pazartesi günü (yarın) Ankara’da bir basın toplantısı düzenleyecek. İnce basın toplantısını saat 13.30’da Ankara’da Yaşamkent’te Ankacadde sitesinde bulunan ofisinin önünde gerçekleştirilecek ve toplantı pandemi nedeniyle açık hava koşullarında yapılacak.

İSTİFA KARARINI AÇIKLAYACAK

Habertürk’te yer alan habere göre; Muharrem İnce’ye yakın kaynaklar duyurusu yapılan basın toplantısında CHP’den “istifa” kararının açıklanmasının planlandığını aktardı. Yeni parti kuruluşu ise daha sonra gerçekleşecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.