‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren vefatının 26. yılında su altında anıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 00:18

‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren vefatının 26. yılında su altında anıldı

‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren vefatının 26. yılında su altında anıldı
Son Güncelleme :

25 Eylül 2022 - 13:17

1260 Okuma

Kaçakçı Koyu’nda bir araya gelen su altı tutkunları, Zeki Müren‘in birebir ebadındaki afişini Bodrum‘un mavi sularında açtı.

Su Altı Görüntüleme Yönetmeni Tahsin Ceylan tarafından 5 metrede görüntülenen anma töreni, sanatçının vefatının 26. yılında duygu dolu anlara sahne oldu.

Böyle bir anı görüntülemekten gurur duyduğunu ifade eden Ceylan, “Sanat güneşimizi Bodrum’un derinliklerinde de yaşatmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Dalgıçlar, Ahmet Yaşar ve Mehtap Akbaş Çiftci ise adı Bodrum ile özdeşleşen Zeki Müren’in, sanatın ve mavinin şehrinde yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.