Komedi filmi ‘Müjdemi İsterim’ 18 Kasım’da vizyona giriyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 16:01

Komedi filmi ‘Müjdemi İsterim’ 18 Kasım’da vizyona giriyor

Komedi filmi ‘Müjdemi İsterim’ 18 Kasım’da vizyona giriyor
Son Güncelleme :

11 Ekim 2022 - 15:48

1350 Okuma

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği; sezonun merak uyandıran yerli komedisi ‘Müjdemi İsterim’ 18 Kasım’da sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

Ahmet Kural ve Ecem Erkek’in seslendirdiği ‘Sigarası Yaldızlı’ şarkısı ve klibi ile şimdiden büyük ilgi uyandıran ‘Müjdemi İsterim’in afişi de yayınlandı. Filmin eğlenceli hikayesine gönderme yapan afişte başrol oyuncuları Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum yer aldı.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın yaptığı, senaryosunu Olcay Onur Kaya’nın kaleme aldığı neşe dolu komedi filmi ‘Müjdemi İsterim’, gelecek sinema sezonunun iddialı yerli yapımlarından biri.

 

‘Müjdemi İsterim’, üzerlerine atılan cinayeti çözmek için mecburen işbirliği yapmak zorunda kalan ve kendilerini hiç beklemedikleri bir maceranın ortasında bulan Bulut ve Müjde’nin eğlenceli hikayesini anlatacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.