Son dakika haber: İzmir İçin Orman Yangını Uyarısı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

7 Mayıs 2024 - 02:24

Son dakika haber: İzmir İçin Orman Yangını Uyarısı

Son dakika haber: İzmir İçin Orman Yangını Uyarısı
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2022 - 23:13

470 Okuma

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre 3 gün boyunca İzmir ve çevresinde orman yangını riskinin çok yüksek olduğunu belirterek uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ‘Orman Yangınları Erken Uyarı Sistemi’ haritasını sosyal medya hesabından paylaşan Vali Köşger, İzmir’e önümüzdeki 3 gün için uyarı yaptı. Vali Köşger’in açıklaması şöyle:

“Değerli İzmirliler; Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugünden başlayarak önümüzdeki 3 gün boyunca İzmir ve çevresinde meteorolojik açıdan orman yangını tehlikesi öngörülmektedir. Lütfen, yangına mahal verecek her türlü eylemden kaçınalım, ciğerlerimiz yanmasın.”

ANKA / Güncel

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.