Datça’da ölümlü kavga | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 18:25

Datça’da ölümlü kavga

Datça’da ölümlü kavga
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2022 - 20:34

1410 Okuma

Olay sabaha karşı saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Datça şehir merkezinde esnaflık yapan 41 yaşındaki Erhan Okur, iddiaya göre kayınbiraderi Mustafa Geremeli ile otururken iş yerine gelen 3 kişi ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile iş yerine gelen şahıslar hem Erhan Okur’u hem de Mustafa Geremeli’yi bıçakladı.

Gelen sesler üzerine kavganın yaşandığı dükkana gelen çevre sakinleri iki kişiyi kanlar içinde görünce durumu 112 Acil Servis’e ihbar edip yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Erhan Okur’un hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Mustafa Geremeli ise ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

 

OLAYIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Muğla’nın Datça ilçesinde, işlettiği Tekel bayisinde kavga ettiği kişiler tarafından kalbinden bıçaklanan Erhan Okur’un (42) hayatını kaybettiği, kayınbiraderi Mustafa Geremeli’nin (38) ise karnından yaralandığı olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Tekel bayinin önünde durup, otomobilden inen H.T. (20), S.A. (31), T.H.T.’nin (21) alışveriş için girdikleri bayiden çıkarken, kapının önünde Okur ile yaşadıkları tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi ve bıçaklanan Okur’un yere yığıldığı anlar yer aldı.

SESLERİ DUYUP GELEN KAYINBİRADERİNİ DE BIÇAKLAMIŞLAR

Tekel bayinin yakınındaki Okur’un kayınbiraderi Mustafa Geremeli’nin ise kavga seslerini duyması üzerine olay yerine geldiği öğrenildi. Okur’u yerde kanlar içerisinde gören ve 3 şüpheli ile karşılaşan Geremeli’nin de bu sırada karnından bıçaklandığı belirtildi. Tedavisi için Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mustafa Geremeli’nin Muğla Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

ŞÜPHELİLER OLAYDAN 8 DAKİKA SONRA YAKALANDI

İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, Tekel bayisine geldikleri otomobille olay yerinden kaçan ve Datça’ya tatil için geldikleri öğrenilen şüphelileri yakalamak için MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, kaçmaya çalışan H.T., S.A. ve T.H.T.’yi olaydan 8 dakika sonra ilçe çıkışındaki bir akaryakıt istasyonunda yakaladı.

Güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen ekipler Okur’u bıçaklayarak öldüren şüphelinin H.T. olduğunu belirledi. Şüphelilerin polisteki işlemleri sürüyor. 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.