Bakan Kasapoğlu öğrencilere moral verdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 15:18

Bakan Kasapoğlu öğrencilere moral verdi

Bakan Kasapoğlu öğrencilere moral verdi
Son Güncelleme :

19 Haziran 2022 - 0:20

1910 Okuma

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, YKS sınavına kapsamında sınava giren gençler ve aileleriyle buluştu. 

Bakan Kasapoğlu, Gazi Üniversitesi Kampüsü’nde öğrencilere ve ailelerine simit ve çay ikram ederek talep ve önerileri dinledi.

Öğrencilere ve ailelerine kurulan stantta simit, çay, su ve şeker ikramında bulunan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, etkinlikte yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  “Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na katılımın yoğun olduğu okullarda hem sınava girecek gençlerimize moral vermek hem de ailelerin stresli anlarında yanlarında olmak için standlar kurduk. Çeşitli ikramlarımızla gençlerimiz ve ailelerimizle sohbet ederek onlara destek verdik” dedi.

Sınava giren tüm öğrencilere başarılar dileyen Bakan Kasapoğlu’na Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız eşlik etti.

Memnuniyetlerini dile getiren aileler Bakan Kasapoğlu’ndan imzalı kitap alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

‘GENÇ DÖNÜŞÜM’ PROJESİYLE KALEM SETLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİLECEK

Gönüllülük ve geri dönüşüm konularına önem veren Gençlik ve Spor Bakanlığı, kurulan standlarda  ‘Genç Dönüşüm Projesi’ ile bu yıl 81 ilde 2 bine yakın noktada ÖSYM tarafından dağıtılacak kalem setlerini sınavdan sonra toplayarak ihtiyaç sahiplerine ve köy okullarına ulaştıracak.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.