Seray Sever’den ikizleriyle ilk paylaşım | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 18:14

Seray Sever’den ikizleriyle ilk paylaşım

Son Güncelleme :

16 Haziran 2022 - 11:25

1330 Okuma
Seray Sever’den ikizleriyle ilk paylaşım

Geçtiğimiz nisan ayında anne olan Seray Sever ikiz bebekleriyle ilk kez objektif karşısına geçti. Eşi ve bebekleriyle çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Sever, takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Sunucu ve oyuncu Seray Sever, 2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturmuştu.
Çift, iki ay önce ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.49 yaşındaki Sever, 39 yaşındaki eşi ve ikizleriyle objektif karşısına geçerek çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.
Sever, ikizlerinin yüzünü ilk kez gösterdi.Sever, ikizlerinin fotoğraflarını, “Allah’ım nazarlardan korusun. Alya’m ve Sofia’m. Nefesim, kalp atışım kızlarımızın ilk fotoğrafları. Her saniye aşkla, heyecanla, duygu dolu geçiyor. Rabbim bütün evlatlarımızı korusun, bizlere bağışlasın. Bizleri de onlara” notuyla paylaştı.Sever, takipçilerinden kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.
İşte Seray Sever ve Eray Sünbül çiftinin ikizleri…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.