Bülent Şakrak’tan imalı paylaşım | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 10:44

Bülent Şakrak’tan imalı paylaşım

Son Güncelleme :

22 Haziran 2023 - 14:42

2230 Okuma
Bülent Şakrak’tan imalı paylaşım

Ceyda Düvenci ile boşanma kararı alan Bülent Şakrak uzun süre sonra sessizliğini bozdu.

 

Bir süredir evliliklerinde kriz olduğu konuşulan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak iddiaya göre aralarındaki problemi çözememişti.

Geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci’den manidar bir paylaşım gelmişti.

Düvenci, şu yazıyı paylaşmıştı;

“Gözlerim hüzünlü”

“Bazen istemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın… Sözler yetersiz kalırmış bazen… Evet gözlerim hüzünlü baksa da gülmeye devam edeceğim… Ve hayat sana yine de teşekkür ederim, vardır benim için bir planın hep bilirim… Akışa bıraktım kendimi, gelecek günlerin güzelliğine güveniyorum… Ateş böcekleri iyidir… Bir de sinek kuşları, bir de kırlangıçlar ve baykuşlar…”

Birkaç güne sonra ise Bülent Şakrak’tan gelen yeni paylaşım iddiaları güçlendirdi.

“Bilmiyorum demek hoşuma gidiyor”

Sosyal medya hesabından gönderisinin altına “Herkesin her şeyi bildiği bir dünyada bilmiyorum demek hoşuma gidiyor.” sözünü yazdı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.