Meclis Başkanı Şentop’tan, DBP’li vekilin polise yumruk atmasına tepki: Çok vahim | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 19:43

Meclis Başkanı Şentop’tan, DBP’li vekilin polise yumruk atmasına tepki: Çok vahim

Meclis Başkanı Şentop’tan, DBP’li vekilin polise yumruk atmasına tepki: Çok vahim
Son Güncelleme :

14 Haziran 2022 - 10:56

1560 Okuma

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, DBP Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz’in polise yumruk atmasıyla ilgili konuştu. “Çok çirkin bir hareket, bir haddini bilmezlik.” diyen Şentop, “Milletvekilinin polise karşı bu şekilde bir hareketi asla müsamahayla karşılanmamalıdır. Dokunulmazlığın kaldırılması ve gereken cezanın verilmesi gerekir.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün yaptığı açıklamada, milletvekilinin polise saldırmasına tepki göstermişti. Erdoğan, “4 vatan evladının ateşinin yüreğimizi yaktığı bir günde bölücü örgütün uzantılarının İstanbul Kadıköy’de ortalığı birbirine katmaları, polise saldırmaları, terörist başını öven sloganlar atmaları provokasyondan öte kalleşliktik, namussuzluktur, kanı bozukluktur. Ben inanıyorum ki milletvekilliği dokunulmazlığı hiç kimseye teröristi övme, güvenlik güçlerine hakaret etme hakkı tanımaz. Dünkü alçaklığın faillerine bunun bedelini yargı önünde muhakkak ödeteceğiz.” demişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRAdalet Bakanı Bozdağ: Kimsenin Türk polisine ve askerine el kaldırmak haddi değildirHaberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.